Waardebepaling

De woningmarkt is steeds in verandering. Een woning heeft nu niet meer dezelfde waarde als twintig jaar geleden. Onze makelaars volgen alle prijsevoluties op de voet. Op deze manier kunnen we een realistische en correcte waarde bepalen voor uw woning.

Een waardebepaling gebeurt aan de hand van verschillende factoren: locatie, oppervlakte, bouwjaar, afwerking, energiezuinigheid… noem maar op. Bij imo Vastgoed houden we rekening met alle verschillende factoren. Voor een correcte waardebepaling komen onze makelaars graag ter plaatse. Geheel gratis stellen we voor u een waardebepaling op.

Het belang van correcte waardebepaling

De vraagprijs van uw huis begint bij een professionele waardebepaling. Een correcte vraagprijs is namelijk essentieel voor een vlotte verkoop van uw woning. Bij een te hoge vraagprijs blijven de potentiële kopers uit en bij een te lage vraagprijs snijdt u zichzelf in uw vingers.

Wat mag u verwachten van een gratis waardebepaling?

Na het invullen van onderstaande formulier neemt een van onze makelaars contact met u op. Doorgaans kunt u diezelfde dag nog een telefoontje verwachten. Tijdens het eerste telefoongesprek krijgt u een aantal vragen over het pand dat u wilt verkopen. Denk hierbij aan achtergrondinformatie, zoals de locatie, oppervlakte en het bouwjaar. Daarnaast leggen we een afspraak vast voor een bezoek aan het pand. Bij dit bezoek neemt onze makelaar samen met u de staat van de woning door. Dit is tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met imo Vastgoed. Onze makelaar geeft verdere uitleg over hoe het verkooptraject in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen. Alle informatie wordt door de makelaar verwerkt tot een schattingsverslag. Deze professionele waardebepaling bespreken we persoonlijk met u, want transparantie dragen wij hoog in het vaandel. Naderhand beslist u geheel vrijblijvend of u zich verder laat begeleiden in het verkoopproces.

Vraag via onderstaand formulier een gratis waardebepaling aan.