Diensten

Waardebepaling

De woningmarkt is steeds in verandering. Een woning heeft nu niet meer dezelfde waarde als twintig jaar geleden. Onze makelaars volgen alle prijsevoluties op de voet. Op deze manier kunnen we een realistische en correcte waarde bepalen voor uw woning.

Een waardebepaling gebeurt aan de hand van verschillende factoren: locatie, oppervlakte, bouwjaar, afwerking, energiezuinigheid… noem maar op. Bij imo Vastgoed houden we rekening met alle verschillende factoren. Voor een correcte waardebepaling komen onze makelaars graag ter plaatse. Geheel gratis stellen we voor u een waardebepaling op.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan

Verhuur

Ook bij verhuur is imo Vastgoed uw partner. We doorlopen graag samen met u de mogelijkheden en bekijken wat de beste oplossing is. Met een klare kijk op de vastgoedmarkt, weten we perfect wat de gangbare huurprijzen zijn.

 

Meer lezen

Verkoop

De verkoop van uw woning is een mijlpaal in uw leven. Hierbij is professioneel advies geen overbodige luxe, maar een must. Hier biedt imo Vastgoed u haar ervaring en expertise om u bij te staan in een vlotte verkoop van uw eigendom. We bekijken iedere woning op maat en gebruiken ons uiterst efficiënt netwerk om de juiste diensten aan te bieden. 

 

Meer lezen