imo Vastgoed
4.9
Gebaseerd op 157 recensies
js_loader

Oudstrijderslaan 38, 3140 Keerbergen

imo Vastgoed gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.
←   Onze diensten

Waardebepaling

Contacteer ons

Uw woning verkopen?

U wilt uw huis verkopen? De verkoop van uw woning is een mijlpaal in uw leven. Hierbij is professioneel advies geen overbodige luxe, maar een must. Imo Vastgoed biedt u haar ervaring en expertise om u bij te staan in een vlotte verkoop van uw eigendom. We bekijken iedere woning op maat en gebruiken ons uiterst efficiënt netwerk om de juiste diensten aan te bieden. Hoe ziet onze complete service eruit?

Waardebepaling - imo Vastgoed

Wij schatten gratis de waarde van uw woning

De eerste stap bij de verkoop van uw woning is het schatten van zijn waarde. De vraagprijs van uw huis begint bij een professionele waardebepaling. Een correcte vraagprijs is namelijk essentieel voor een vlotte verkoop van uw woning. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Professionele foto’s maken het verschil

Onderschat niet het belang van goede foto’s bij het verkopen van uw huis. Imo Vastgoed maakt gebruik van professionele fotografie om uw eigendom hoogwaardig in beeld te brengen. Eventueel voegen we hier nog drone- of 360° foto’s aan toe om een totaalbeeld te krijgen van uw woning. Uiteraard gebeurt dit allemaal zonder extra kosten.

Wij zorgen voor een Interactief grondplan

Professionele foto’s zijn een must om u te onderscheiden. Professionele foto’s zijn niet voldoende, een plattegrond is ook essentieel bij de verkoop van uw woning. Dit is belangrijk voor potentiële kopers om een goede inschatting te maken van de woning.  Met behulp van het interactief grondplan heeft u onmiddellijk een duidelijk beeld van het eigendom. Het grondplan met haar afmetingen biedt u een voorstelling van de verschillende ruimten, aangevuld met foto’s vanuit diverse standpunten.

U bent zichtbaar op onze sociale media …

Imo Vastgoed heeft een duizendtal volgers op Facebook en Instagram. Wij informeren onze volgers met ons aanbod, informatie over de vastgoedmarkt en nog veel meer. Uw woning zal ook zichtbaar zijn op deze kanalen. Neem zeker eens een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina.

… En op onze eigen website

Uw eigendom zal ook zichtbaar zijn op onze website. U krijgt een persoonlijke login op voor opvolging van de verkoop van uw eigendom. Wij zetten uw pand in de kijker op onze website dankzij onze professionele foto’s, omschrijving van uw woning en de bijbehorende certificaten waarover uw woning beschikt. Wij zorgen bovendien voor een maandelijkse persoonlijke evaluatie wat betreft de verkoop van uw woning.

Onze visie is transparantie. Imo Vastgoed streeft naar een zo duidelijk mogelijke aanpak. Zo weet u steeds wat wij doen, hoe we het doen en waar u aan toe bent. Dit alles om u een zo vlot mogelijke verkoop te garanderen. Kom zeker een bezoek brengen aan een van onze kantoren in Mechelen of Keerbergen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We bezorgen u steeds een gepast antwoord.

Vraag via onderstaand formulier een gratis waardebepaling aan.

Vraag een gratis waardebepaling aan

←   Onze diensten