Oudstrijderslaan 38, 3140 Keerbergen

imo Vastgoed gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer

Onze diensten

Contacteer ons

Plaatsbeschrijvingen

Heeft u of Imo Vastgoed een huurder gevonden voor uw woning of appartement ? Of verhuist u binnenkort naar een nieuwe huurwoning, maar moet er nog een plaatsbeschrijving opgesteld worden ? Kies dan zeker voor een onafhankelijke partij.

Meer lezen

VLABEL schattingen

Imo Vastgoed zorgt naast schattingen voor verkoop tevens voor taxaties gericht op erfenissen, schenkingen en echtscheidingen.

Meer lezen

Waardebepaling

Een waardebepaling gebeurt aan de hand van verschillende factoren: locatie, oppervlakte, bouwjaar, afwerking, energiezuinigheid… noem maar op. Bij imo Vastgoed houden we rekening met alle verschillende factoren. Voor een correcte waardebepaling komen onze makelaars graag ter plaatse. Geheel gratis stellen we voor u een waardebepaling op.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Verkoop

De verkoop van uw woning is een mijlpaal in uw leven. Hierbij is professioneel advies geen overbodige luxe, maar een must. Hier biedt imo Vastgoed u haar ervaring en expertise om u bij te staan in een vlotte verkoop van uw eigendom. We bekijken iedere woning op maat en gebruiken ons uiterst efficiënt netwerk om de juiste diensten aan te bieden.

Meer lezen

Verhuur

Ook bij verhuur is imo Vastgoed uw partner. We doorlopen graag samen met u de mogelijkheden en bekijken wat de beste oplossing is. Met een klare kijk op de vastgoedmarkt, weten we perfect wat de gangbare huurprijzen zijn.

Meer lezen